Ukončení Kapitánské lesní školy vodních skautů 2008

Ahoj!

Čas nadešel, závěrečný víkend odešel a přišel čas bilancování. Chci poděkovat všem instruktorům, kteří se podíleli na bezproblémovém průběhu lesní školy za jejich čas a nasazení. Poděkovat chci i frekventantům (teď už kapitánům) za jejich přístup, zvládnutí úkolů a vytvoření prima party, která zvládla vše co jsme pro ni připravili.
Doufám, že znalosti a dovednosti, které jste zde získali nebo zdokonalili použijete při vedení svých oddílů pro zpestření a větší přitažlivost činnosti. Bylo nám spolu dobře, ale čas běží a je načase udělat místo jiným. Proto vydávám poslední rozkaz KLŠVS 2008.
„Končím a rozpouštím Kapitánskou lesní školu vodních skautů 2008.“ Doufám (ba dokonce věřím), že šedý šátek se znakem Lesní školy vodních skautů budete nosit se ctí a hrdostí a svým příkladem budete dělat čest naší (vaší) škole. Zároveň, kdokoli z vás by chtěl pomoci při organizaci příštího ročníku bude vítán.
Jakmile bude připravena změna, budou tyto stránky přesunuty do archívu a hlavní stránka bude patřit aktuálnímu běhu KLŠVS. Mějte se fajn a potkávejme se na vodních stezkách.