Pozvánka na Kapitánskou zkoušku

Ahoj!
Zvu vás všechny na zkušební víkend 26.-28.9.2008. Váš příjezd očekávám v pátek 26.9. do 18,30 hod. areál Křížek, Pitterova 1, Praha 3, (mapka bude ve Studijních materiálech II.), v 19,00 začínají testy, je tedy třeba, aby jste dorazili včas.
Během víkendu se zúčastníme závodu přes tři jezy. Někteří mají posádky, ti pochopitelně závodí, ostatní budou(v případě, že budeme požádáni) asistovat, v případě, že o naši pomoc nebude zájem, tak jak už jsem zaslechl, dáme dohromady nějaké pramice a můžeme ve volné kategorii splout nebo dokonce závodit. Kdyby jsme pomáhali, tak ti, co budou nahoře na startu, můžou do cíle dojet po vodě jako uzavírací loď. Ale je to o tom, jestli bude o naši pomoc zájem. Podle propozic je závod v neděli 28.9.
S sebou karimatku, spacák, (budeme spát na Křížku v klubovně) jídlo s sebou udělané tak, aby jste si ho mohli vzít na svá stanoviště během závodu nebo do lodě. V sobotu večer budeme společně něco grilovat (doufám že maso), na sobotu a neděli ráno bude zajištěn teplý čaj.
Na setkání se těší King & kolektiv.